Domnesti - localitatea cu cele mai multe constrcutii noi in 2009

Domnesti - localitatea cu cele mai multe constrcutii noi in 2009

vineri, 18 februarie 2011

De ce as locui in Domnesti - Teghes?

De ce as locui in Domnesti si mai ales in Teghes? Pentru multi dintre noi este o dorinta arzatoare sa iesim din betonul, noxele si asfixianta atmosfera urbana. Ne dorim sa avem masina in curte, sa vedem copiii alergand prin curte, sa stam relaxati la un pahar de vin seara sub cerul liber, sa facem i gratar cu prietenii, parintii sau nasii fara teama de a plati amenzi de mediu sau neplacerile celor ce in intoxica cu manele si "gurisme" lansate de cei mai toxici dintre concetatenii nostri. Asa ca dupa rezolvarea problemei financiare apre intrebarea : unde sa ma asez? Pe care foarte multi au rezolvat-o prost. Foarte prost -dovada fiind miile de vile care stau goale in tot judetul Ilfov su prin Giurgiu si Dambovita. Oameni care s-au bucurat la terenuri foarte ieftine, uitand ca e dificil sa locuiesti la 30-40km de ucuresti, in sate obscure fara scoli sau gradinite, fara acces la supermarket sau la o farmacie. Din aceste motive dar si din cele de mai jos as alege sa locuiesc in Domesti - si mai ales in teghes:

1.Terenul este situat la circa  un sfert de ora de stadionul Steaua
 mai exact la 15km
2.Pretul este mai mult decat accesibil. 20E/mp pentru un teren ntravilan si cu utilitati, intr-o zona aflata la 10 minute de Bucuresti este mai mult deat incantator.
3.Padurea este foarte aproape de teren. Mai exact la 50m.
4.Poluare zero. Padurea, lunca generoasa a raului Arges, vederea superba a unui apus de soare incredibil...elemente naturale pe care in oras nu le gasesti.
5.Linie de maxi taxi pana la 300 de metri de teren. De asemenea biserica, scoala la 250m.
Tel.
0746317108       0720095125

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu